Descrição:
Prentice Hall, 2012-07-16. Hardcover. Good. This listing is for On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals (5th Edition) This edition is very similar to the most current updated edition, ISBN 0134872789 and 0134441907 Please be sure to buy the earlier and much cheaper edition for your class and SAVE MONEY on your textbook expenses! We personally guarantee that you can use this edition for your class. If for some reason you're unhappy with any of our textbooks products, you are welcome to return the book back to us within 30 days of the purchase for a full refund.
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals and 2012 Myculinarylab Capa dura - 2012
por Priscilla A. Martel; Alan M. Hause; Sarah R. Labensky
Detalhes
- Título On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals and 2012 Myculinarylab
- Autor Priscilla A. Martel; Alan M. Hause; Sarah R. Labensky
- Encadernação Capa dura
- Edição 5 PCK HAR/
- Páginas 1183
- Volumes 1
- Idioma ENG
- Editorial Prentice Hall
- Data de publicação 2012-07
- ISBN 9780133077834 / 0133077837
- Peso 5.35 libras (2.43 kg)
- Dimensão 10.9 x 8.7 x 1.9 in. (27.69 x 22.10 x 4.83 cm)
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On Cooking A Textbook of Culinary Fundamentals by Labensky
por Martel, Priscilla A.; Hause, Alan M.; Labensky, Sarah R
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780133077834 / 0133077837
- Quantidade Disponível
- 2
- Livreiro
-
Boca Raton, Florida, United States
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