Descrição:
Prentice Hall PTR, 2006. Paperback. Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in clean condition. All pages are intact, and the cover is intact. The spine may show signs of wear. Pages can include limited notes and highlighting, and the copy can include previous owner inscriptions. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Controlling Foodservice Costs: NRAEF ManageFirst Competency Guide Brochura - 2006 - 1st Edição
por Manufactured by National Restaurant Association
Detalhes
- Título Controlling Foodservice Costs: NRAEF ManageFirst Competency Guide
- Autor Manufactured by National Restaurant Association
- Encadernação Brochura
- Número da edição 1st
- Edição 1
- Páginas 196
- Volumes 1
- Idioma ENG
- Editorial Prentice Hall, Upper Saddle River, NJ
- Data de publicação 2006-01
- Ilustrado Sim
- ISBN 9780132283366 / 0132283360
- Peso 1.29 libras (0.59 kg)
- Dimensão 10.86 x 8.46 x 0.37 in. (27.58 x 21.49 x 0.94 cm)
- Library of Congress subjects Food service management, Food service - Cost control
- Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 2006281216
- Dewey Decimal Code 647.950
Mais exemplares à venda
Controlling Foodservice Costs
por NRA National Restaurant Assoc. Education
- Usado
- Bom
- Brochura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780132283366 / 0132283360
- Quantidade Disponível
- 2
- Livreiro
-
Seattle, Washington, United States
- Preço do item
-
€ 6,41Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Preço do item
€ 6,41
Frete grátis para USA
Controlling Foodservice Costs
por NRA National Restaurant Assoc. Education
- Usado
- Muito Bom
- Brochura
- Condição
- Usado - Muito Bom
- Encadernação
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780132283366 / 0132283360
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Seattle, Washington, United States
- Preço do item
-
€ 6,41Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Prentice Hall PTR, 2006. Paperback. Very Good. May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 6,41
Frete grátis para USA
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Controlling Foodservice Costs
- Usado
- Condição
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780132283366 / 0132283360
- Quantidade Disponível
- 2
- Livreiro
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Preço do item
-
€ 6,52Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Pearson Education, Limited. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Preço do item
€ 6,52
Frete grátis para USA
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Controlling Foodservice Costs
- Usado
- Condição
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780132283366 / 0132283360
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Preço do item
-
€ 6,52Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Pearson Education, Limited. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Preço do item
€ 6,52
Frete grátis para USA
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Controlling Foodservice Costs (ManageFirst)
por NRA National Restaurant Assoc. Education
- Usado
- Bom
- Brochura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780132283366 / 0132283360
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Newport Coast, California, United States
- Preço do item
-
€ 36,19Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items.
Preço do item
€ 36,19
Frete grátis para USA