The Handbook Of Dining

por Brillat-Savarin

Cópias Disponíveis

The Handbook of Dining; or, Corpulency and Leanness Scientifically Considered... Comprising the art of dining on correct principles consistent with easy digestion, the avoidance of corpulency, and the cure of leanness, by Brillat-Savarin. Translated by L.F. Simpson
Mais fotos

The Handbook of Dining; or, Corpulency and Leanness Scientifically Considered... Comprising the art of dining on correct principles consistent with easy digestion, the avoidance of corpulency, and the cure of leanness, by Brillat-Savarin. Translated by L.F. Simpson

por Brillat-Savarin, [Jean-Anthelme]; (Leonard Francis Simpson, translator)

Condição
Usado
Published
1865
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Alfred, Maine, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 283,17

Mostrar detalhes

Descrição:
New York: D. Appleton and Company, 443 & 445 Broadway, 1865. Small octavo (18.5 x 12 cm.), 200, [4] pages. Publisher's advertisements. The FIRST AMERICAN EDITIOIN of Leonard Francis Simpson's English language translation of Brillat-Savarin's magnificent Physiologie du Gout. The English language translation of Fayette Robinson preceded this, published in Philadelphia in 1854. Simpson's version is quite unfaithful to… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 283,17
The Handbook of Dining; or, Corpulency and Leanness Scientifically Considered... Comprising the art of dining on correct principles consistent with easy digestion, the avoidance of corpulency, and the cure of leanness, by Brillat-Savarin. Translated by L.F. Simpson
Mais fotos

The Handbook of Dining; or, Corpulency and Leanness Scientifically Considered... Comprising the art of dining on correct principles consistent with easy digestion, the avoidance of corpulency, and the cure of leanness, by Brillat-Savarin. Translated by L.F. Simpson

por Brillat-Savarin, [Jean-Anthelme]; (Leonard Francis Simpson, translator)

Condição
Usado
Published
1865
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Alfred, Maine, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 566,34

Mostrar detalhes

Descrição:
New York: D. Appleton and Company, 443 & 445 Broadway, 1865. Small octavo (18.5 x 12 cm.), 200, [4] pages. Advertisements. The First American Edition of Leonard Francis Simpson's English language translation of Brillat-Savarin's magnificent Physiologie du Gout. The earliest English language translation was that of Fayette Robinson, published in Philadelphia in 1854. Simpson's translation here is quite unfaithful… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 566,34
Nenhuma imagem disponível

The Handbook of Dining

por Brillat-Savarin

Condição
New
Encadernação
Hardback
ISBN
9781016912778
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Southport, Merseyside, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 36,93

Mostrar detalhes

Descrição:
Hardback. New.
Preço do item
€ 36,93
Nenhuma imagem disponível

The Handbook of Dining

por Brillat-Savarin

Condição
New
Encadernação
Paperback / softback
ISBN
9781016918367
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Southport, Merseyside, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 23,41

Mostrar detalhes

Descrição:
Paperback / softback. New.
Preço do item
€ 23,41
Nenhuma imagem disponível

The Handbook of Dining

por Brillat-Savarin

Condição
Usado - Good
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780353915107
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Newport Coast, California, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 28,68

Mostrar detalhes

Descrição:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Preço do item
€ 28,68
Nenhuma imagem disponível

The Handbook of Dining

por Brillat-Savarin

Condição
Usado - Good
Encadernação
Hardcover
ISBN
9781016912778
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Newport Coast, California, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 61,09

Mostrar detalhes

Descrição:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Preço do item
€ 61,09
Nenhuma imagem disponível

The Handbook of Dining

por Brillat-Savarin

Condição
Usado - Good
Encadernação
Paperback
ISBN
9781016918367
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Newport Coast, California, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 46,73

Mostrar detalhes

Descrição:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Preço do item
€ 46,73
Nenhuma imagem disponível

The Handbook of Dining; Or Corpulency and Leanness Scientifically Considered: Comprising the Art of Dining on Correct Principles Consistent With Easy ... Together With Special Remarks on These

por Brillat-Savarin

Condição
Usado - Good
Encadernação
Paperback
ISBN
9781334395529
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Newport Coast, California, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 50,45

Mostrar detalhes

Descrição:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Preço do item
€ 50,45