Real French Cooking With a Selection Of Outstanding Recipes From Other Countries

por Savarin

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Real French Cooking, with a Selection of Outstanding Recipes from Other  Countries

Real French Cooking, with a Selection of Outstanding Recipes from Other Countries

por Savarin

Condição
Usado - Very Good with no dust jacket; Boards lightly worn.
Published
1956
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Selkirk, New York, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 11,31

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Descrição:
Garden City, NY: Doubleday and Company. Very Good with no dust jacket; Boards lightly worn.. 1956. Hardcover. Translated by E. M. Hatt. Gray boards. Interesting "Coffined Ortolans" recipe. ; 8vo 8" - 9" tall; 388 pages .
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€ 11,31
Real French Cooking, with a Selection of Outstanding Recipes from Other Countries

Real French Cooking, with a Selection of Outstanding Recipes from Other Countries

por Savarin

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
Very Good
Edição
Book Club (BCE/BOMC)
Published
1956
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Skyway, Washington, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 16,96

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Descrição:
Doubleday & Company, 1956. Tight and unmarked Book Club hardcover in a jacket. 399pp., index. Jacket has some shelf wear and soiling. Offered now in a new mylar cover.. Book Club (BCE/BOMC). Hardcover. Very Good/Very Good. 8vo - 8" - 9" Tall.
Preço do item
€ 16,96
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Real French Cooking With a Selection of Outstanding Recipes from Other Countries

por Savarin (Robert J. Courtine) ; Translated by E.M. Hatt

Condição
Usado - Good
Published
1956
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Boonsboro, Maryland, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 10,62

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Descrição:
Faber and Faber, 1956. Hardcover. Good. 7x5x1. Bound in publisher's red cloth. Hardcover. No dust jacket. Good binding and cover. Shelf wear. Foxing to edges.
Preço do item
€ 10,62
Real French Cooking With a Selection of Outstanding Recipes from Other Countries

Real French Cooking With a Selection of Outstanding Recipes from Other Countries

por Savarin (Robert J. Courtine) ; Translated by E.M. Hatt

Condição
Usado - Good
Published
1956
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Seattle, Washington, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 15,51

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Descrição:
Faber and Faber, 1956. Hardcover. Good. Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 15,51
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Real French Cooking With a Selection of Outstanding Recipes from Other Countries

por Savarin

Condição
Usado - Vg
Condição de sobrecapa
Worn
Edição
1st UK edition
Published
1956
Encadernação
Paperback
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Yaxley, Suffolk, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 21,50

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Descrição:
London: Faber and Faber Limited, 1956. First English Edition with illustrations in the text.red cloth. Worn d.j. with edges frayed, illus. design.. 1st UK edition. hard back. Vg/Worn. large 8vo.
Preço do item
€ 21,50