Mastering the Art Of French Cooking, Volume Two

por Beck, Julia Child Simone

Cópias Disponíveis

Nenhuma imagem disponível

Mastering The Art Of French Cooking, Volume Two - Signed 1st Edition

por Child, Julia; Beck, Simone

Condição
Usado - G/G- Inscribed & Signed By Simone Beck, Not By Julia Child. Volume 2 Only. Light Edgewear. Light Staining At Head & H
Condição de sobrecapa
G- (See description)
Edição
Stated 1st Ed.
Published
1970
Encadernação
Hardcover.
ISBN
9780394401522
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Vancouver, Washington, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 306,77

Mostrar detalhes

Descrição:
New York: Alfred A. Knopf. G/G- Inscribed & Signed By Simone Beck, Not By Julia Child. Volume 2 Only. Light Edgewear. Light Staining At Head & Heel. Faint Soiling At Fore-Edge. A Few Turned Corners. Pages: 555+.. 1970. Stated 1st Ed.. Hardcover..
Preço do item
€ 306,77
Mastering the Art of French Cooking, Volume Two
Mais fotos

Mastering the Art of French Cooking, Volume Two

por Child, Julia; Beck, Simone

Condição
Usado - Near Fine
Condição de sobrecapa
No Jacket
Edição
First Edition Later Printing
Published
1973
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
La Mesa, California, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 94,39

Mostrar detalhes

Descrição:
New York, New York, U.S.A.: Alfred A. Knopf, Inc., 1973. First Edition Later Printing . Hardcover. Near Fine/No Jacket. Coryn, Sidonie; Child, Paul. Vol II of the bible of French cooking for the American chef. After it became clear the whole of "la cuisine francaise" was not going to fit into a single volume, this second volume was… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 94,39
Nenhuma imagem disponível

Mastering the Art of French Cooking, Volume Two (Vol 2) New Revised Edition: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques

por Child, Julia; Beck, Simone

Condição
Usado - Fine
Published
2015
Encadernação
Paperback
ISBN
9780394721774
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Burnaby, British Columbia, CAN
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 18,83

Mostrar detalhes

Descrição:
NY: Alfred A. Knopf, 2015. (USA) 38th printing, No markings, Fine. Wraps, xxi, 555pp. then lxiii index. B&W instructional drawings in text. A classic continued, a new repertory of dishes and techniques which extends the authors' first book on French cooking. The recipes are clearly arranged with a master recipe introducing the technique… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 18,83
Mastering the Art of French Cooking Volume Two
Mais fotos

Mastering the Art of French Cooking Volume Two

por Child, Julia; Beck, Simone

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
No Jacket
Edição
Book Club Edition
Published
1970
Encadernação
Decorative Hard Cover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Green Valley, Arizona, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 37,71

Mostrar detalhes

Descrição:
Alfred A. Knopf, 1970. Book Club Edition. Decorative Hard Cover. Very Good/No Jacket. 555pp. Plus index. B/w illustrations. Former owner's bookplate on front free endpaper. Top text block edge has a moisture stain which just barely penetrates into top margins of a few pages.. Selling online since 1999. Quick shipping; Secure packing!
Preço do item
€ 37,71
Nenhuma imagem disponível

Mastering the Art of French Cooking Volume Two

por Child, Julia ; Beck, Simone

Condição
Usado - Good
Published
1970
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Seattle, Washington, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 13,76

Mostrar detalhes

Descrição:
Alfred A. Knopf, 1970. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 13,76
Nenhuma imagem disponível

Mastering the Art of French Cooking Volume Two

por Child, Julia ; Beck, Simone

Condição
Usado - Good
Published
1970
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Seattle, Washington, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 13,27

Mostrar detalhes

Descrição:
Alfred A. Knopf, 1970. Hardcover. Good. Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 13,27