Flavor Of Meat and Meat Products

por Fereidoon, Shahidi

Cópias Disponíveis

Flavor of Meat and Meat Products

Flavor of Meat and Meat Products

por Fereidoon Shahidi

Condição
New
ISBN
9781461359111
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Uxbridge, Greater London, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 100,32

Mostrar detalhes

Descrição:
New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; The Flavor of Meat and Meat Products.
Preço do item
€ 100,32
Nenhuma imagem disponível

Flavor of Meat and Meat Products

por Fereidoon Shahidi

Condição
New
Encadernação
Hardback
ISBN
9780751402179
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Southport, Merseyside, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 100,79

Mostrar detalhes

Descrição:
Hardback. New. Flavour is an important sensory aspect of the overall acceptability of meat products. Raw meat has a large number of aroma precursors and flavour enhancers which vary according to animal species. This book focuses on the subject of the flavour of meat and meat products.
Preço do item
€ 100,79
Nenhuma imagem disponível

Flavor of Meat and Meat Products

por Fereidoon Shahidi

Condição
New
ISBN
9780751402179
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Southport, Merseyside, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 110,60

Mostrar detalhes

Descrição:
New. Flavour is an important sensory aspect of the overall acceptability of meat products. Raw meat has a large number of aroma precursors and flavour enhancers which vary according to animal species. This book focuses on the subject of the flavour of meat and meat products. This book should be of interest to food scientists and technologists; and… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 110,60
Nenhuma imagem disponível

Flavor of Meat and Meat Products

por Fereidoon Shahidi

Condição
New
Encadernação
Paperback / softback
ISBN
9781461359111
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Southport, Merseyside, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 121,33

Mostrar detalhes

Descrição:
Paperback / softback. New. Flavour is an important sensory aspect of the overall acceptability of meat products. Although raw meat has little flavour and only a blood-like taste, it is a rich reservoir of non-volatile compounds with taste-tactile properties as well as flavour enhancers and aroma precursors.
Preço do item
€ 121,33