Classic Sauces and Their Preparation

por Oliver, Raymond

Cópias Disponíveis

Classic Sauces And Their Preparation
Mais fotos

Classic Sauces And Their Preparation

por Oliver, Raymond

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
No Jacket
Published
1972
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Edmonton, Alberta, CAN
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 18,90

Mostrar detalhes

Descrição:
London, England : The Wine And Food Society, 1972. Hardcover. Very Good/No Jacket. In Very Good Used Condition. With Minor Shelf Wear To Edges And/Or Turned Corners. - For More Information On Condition. Please See All Photos. ~ Vintage 1972 Mainly French Dishes And Sauces Many From Classic French Works With Some From Other Countries.… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 18,90
Classic Sauces and Their Preparation

Classic Sauces and Their Preparation

por Oliver, Raymond

Condição
Usado - Good
Published
1972
Encadernação
Hardcover
ISBN
9781854870117
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Seattle, Washington, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 5,96

Mostrar detalhes

Descrição:
London Bridge, 1972. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 5,96
Nenhuma imagem disponível

Classic Sauces and Their Preparation

por Raymond Oliver

Condição
Usado
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Seattle, Washington, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 11,37

Mostrar detalhes

Descrição:
A high quality English edition. [publisher: The Wine and Food Society, London] Dust jacket is fair and has good integrity of imagery but some light water exposure/foxing evidence but book is untouched in very good condition. Book has a faux leather deluxe binding style. .
Preço do item
€ 11,37
Classic Sauces and Their Preparation

Classic Sauces and Their Preparation

por Raymond Oliver

Condição
Usado - Good/Good
Published
1967
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Goring-by-Sea, West Sussex, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 6,70

Mostrar detalhes

Descrição:
The Wine and Food Society, 1967. Hardcover. Good/Good. 1967. No Edition Remarks. 197 pages. Pictorial dust jacket over green cloth. Colour photographic plates throughout. Pages and binding are presentable with no major defects. Minor issues present such as mild cracking, inscriptions, inserts, light foxing, tanning and thumb marking. Overall a good condition item. Boards have mild shelf wear… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 6,70
Nenhuma imagem disponível

Classic Sauces and Their Preparation

por Oliver, Raymond

Condição
Used - Good
ISBN
9781854870117
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Eugene , Oregon, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 3,78

Mostrar detalhes

Descrição:
London Bridge. Used - Good. Hardcover This item shows wear from consistent use but remains in good readable condition. It may have marks on or in it, and may show other signs of previous use or shelf wear. May have minor creases or signs of wear on dust jacket. Packed with care, shipped promptly.
Preço do item
€ 3,78
Classic Sauces and Their Preparation

Classic Sauces and Their Preparation

por raymond-oliver

Condição
Usado - Very Good
Encadernação
Paperback
ISBN
9781854870117
Quantidade Disponível
1
Livreiro
GORING BY SEA, West Sussex, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 11,81

Mostrar detalhes

Descrição:
Paperback. Very Good.
Preço do item
€ 11,81
Nenhuma imagem disponível

Classic Sauces and their Preparation

por Raymond Oliver

Condição
Usado - Very Good+
Condição de sobrecapa
Good
Published
1967
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Wake Forest , North Carolina, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 37,85

Mostrar detalhes

Descrição:
Solid square spine, no writing or marks, no folded page corners. No cooking stains or residue. Covers unworn. Dust jacket has wear and some chips along top edge.
Preço do item
€ 37,85
Nenhuma imagem disponível

Classic Sauces and Their Preparation

por Oliver, Raymond

Condição
New
Published
1989-07-27
Encadernação
Paperback
ISBN
9781854870117
Quantidade Disponível
1
Livreiro
San Diego, California, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 97,52

Mostrar detalhes

Descrição:
TBS The Book Service Ltd, 1989-07-27. Paperback. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Preço do item
€ 97,52
Nenhuma imagem disponível

CLASSIC SAUCES AND THEIR PREPARATION

por Raymond OLIVER

Condição
Used - Good
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Frederick, Maryland, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 15,31

Mostrar detalhes

Descrição:
Bonanza Books. Used - Good. Good condition. Good dust jacket. (sauces, french cooking) A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not be included.
Preço do item
€ 15,31
Nenhuma imagem disponível

Classic Sauces and Their Preparation

por Oliver, Raymond

Condição
Usado - Good
Encadernação
Hardcover
ISBN
9781854870117
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Newport Coast, California, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 41,22

Mostrar detalhes

Descrição:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Preço do item
€ 41,22
Nenhuma imagem disponível

Classic Sauces and Their Preparation

por Raymond Oliver

Condição
Usado - Very Good
ISBN
9781854870117
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Jacksonville, Florida, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 3,74

Mostrar detalhes

Descrição:
Very Good.
Preço do item
€ 3,74