Canning and Preserving
por
Cópias Disponíveis
![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
Canning and Preserving
- Condição
- Usado - Good
- Published
- 1978-09-01
- Encadernação
- Paperback
- ISBN
- 9780528840814
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
DEWITT, Michigan, USA
- Preço do item
-
€ 11,44
Mostrar detalhes
Descrição:
Rand McNally & Co ,U.S., 1978-09-01. Paperback. Good. 0.6000 in x 10.5000 in x 8.2000 in. Preço do item
€ 11,44
![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
Canning And Preserving: Beginner's Guide to Canning and Preserving Meats, Vegetables, Fruits And Jams at Home for Long-Term Storage, to Save You Time and Prepare Your Pantry for Survival
- Condição
- Used - Very Good
- ISBN
- 9781505350111
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Frederick, Maryland, USA
- Preço do item
-
€ 9,04
Mostrar detalhes
Descrição:
CreateSpace Independent Publishing Platform. Used - Very Good. Very Good condition. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not be included. Preço do item
€ 9,04
![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
Canning & Preserving: The Techniques, Equipment, and Recipes to Get Started (Adventure Skills Guides)
- Condição
- Like New
- ISBN
- 9781591939436
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Fairfax Station, Virginia, USA
- Preço do item
-
€ 6,61
Mostrar detalhes
Descrição:
Like New. Preço do item
€ 6,61
![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
Canning and Preserving
por Ferrari, Linda
- Condição
- Used - Good
- ISBN
- 9780792457732
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Mishawaka, Indiana, USA
- Preço do item
-
€ 6,93
Mostrar detalhes
Descrição:
Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages. Preço do item
€ 6,93
![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
Canning & Preserving: The Techniques, Equipment, and Recipes to Get Started (Adventure Skills Guides)
- Condição
- New
- ISBN
- 9781591939436
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Fairfax Station, Virginia, USA
- Preço do item
-
€ 6,58
Mostrar detalhes
Descrição:
New. Preço do item
€ 6,58
![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
Canning & Preserving: The Techniques, Equipment, and Recipes to Get Started (Adventure Skills Guides)
por Harmeling, Michele
- Condição
- UsedVeryGood
- ISBN
- 9781591939436
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Bensalem, Pennsylvania, USA
- Preço do item
-
€ 12,83
Mostrar detalhes
Descrição:
UsedVeryGood. signs of little wear on the cover. Preço do item
€ 12,83
![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
Canning & Preserving: The Techniques, Equipment, and Recipes to Get Started (Adventure Skills Guides)
por Harmeling, Michele
- Condição
- UsedLikeNew
- ISBN
- 9781591939436
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Bensalem, Pennsylvania, USA
- Preço do item
-
€ 12,96
Mostrar detalhes
Descrição:
UsedLikeNew. Remainder mark Preço do item
€ 12,96
![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
Canning and Preserving: What You Need to Know to Can Vegetables, Fruit, Meat, Poultry, Fish, Jellies, and Jam. Along with a Guide on Fermenting, Dehydrating, Pickling, and Freezing for Beginners
por Rosser, Dion
- Condição
- UsedVeryGood
- ISBN
- 9781638181439
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Bensalem, Pennsylvania, USA
- Preço do item
-
€ 26,99
Mostrar detalhes
Descrição:
UsedVeryGood. signs of little wear on the cover. Preço do item
€ 26,99
![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
Canning and Preserving: What You Need to Know to Can Vegetables, Fruit, Meat, Poultry, Fish, Jellies, and Jam. Along with a Guide on Fermenting, Dehydrating, Pickling, and Freezing for Beginners
por Rosser, Dion
- Condição
- UsedLikeNew
- ISBN
- 9781638181439
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Bensalem, Pennsylvania, USA
- Preço do item
-
€ 27,26
Mostrar detalhes
Descrição:
UsedLikeNew. Remainder mark Preço do item
€ 27,26
![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
Canning & Preserving: The Techniques, Equipment, and Recipes to Get Started (Adventure Skills Guides)
por Harmeling, Michele
- Condição
- New
- ISBN
- 9781591939436
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Bensalem, Pennsylvania, USA
- Preço do item
-
€ 13,09
Mostrar detalhes
Descrição:
New. . Preço do item
€ 13,09
![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
Canning and Preserving: What You Need to Know to Can Vegetables, Fruit, Meat, Poultry, Fish, Jellies, and Jam. Along with a Guide on Fermenting, Dehydrating, Pickling, and Freezing for Beginners
por Rosser, Dion
- Condição
- New
- ISBN
- 9781638181439
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Bensalem, Pennsylvania, USA
- Preço do item
-
€ 27,53
Mostrar detalhes
Descrição:
New. . Preço do item
€ 27,53