Ir para o conteúdo

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)

Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Ver em tamanho grande.

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)

por White, Chris; Jamil Zainasheff

  • Usado
  • Brochura
  • first
Condição
Veja a descrição
ISBN 10
0937381969
ISBN 13
9780937381960
Livreiro
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma 5 de 5 estrelas de clientes da Biblio.
Stow, Ohio, United States
Preço do item
€ 12,30
€ 5,19 Envio para USA
Entrega Padrão: 7 a 14 dias

Opções de envio

Formas de pagamento

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este item

Boulder, CO: Brewers Publications, 2010. Paperback. 1st edition, 1st printing. 204 pp, Index. Fine condition (corners crisp, no creases, no markings). A clean, fresh copy.

Avaliações

(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)

Você está avaliando o livro como uma obra não o vendedor ou a cópia específica que você comprou!

Detalhes

Livreiro
Buckeye Bookshop Online US (US)
Nº do estoque do livreiro
12993
Título
Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)
Autor
White, Chris; Jamil Zainasheff
Formato/Encadernação
Brochura
Estado do livro
Usado
Quantidade Disponível
1
ISBN 10
0937381969
ISBN 13
9780937381960
Editorial
Brewers Publications
Local de publicação
Boulder, CO
Data de publicação
2010
Palavras-chave
Beverages / Beer / Brewing / Homebrewing / Yeast / Fermentation

Termos da venda

Buckeye Bookshop Online

30 day return guarantee, with full refund including shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.

Sobre o Vendedor

Buckeye Bookshop Online

Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Membro de Biblio desde 2009
Stow, Ohio

Sobre Buckeye Bookshop Online

Buckeye Bookshop's owners retired on December 28, 2019, and closed the retail shop on Brittain Rd. in Akron, Ohio.We continue to sell books online via Biblio and a few other venues. We currently have about 4,600 books listed online.

Glossário

Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:

Crisp
A term often used to indicate a book's new-like condition. Indicates that the hinges are not loosened. A book described as crisp...
Fine
A book in fine condition exhibits no flaws. A fine condition book closely approaches As New condition, but may lack the...
tracking-