Ir para o conteúdo

The White House Cookbook: A Re-Creation of A Famous American Cookbook and A Comprehensive Cyclopedia of Information for the Home

The White House Cookbook: A Re-Creation of A Famous American Cookbook and A Comprehensive Cyclopedia of Information for the Home

Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Ver em tamanho grande.

The White House Cookbook: A Re-Creation of A Famous American Cookbook and A Comprehensive Cyclopedia of Information for the Home

por F.L. Gillette & Hugo Ziemann (Authors); Frances R. Grossman (Edited & New Material Supplied by)

  • Usado
  • Muito Bom
  • Capa dura
Condição
Muito Bom/No Jacket
ISBN 10
067950608X
ISBN 13
9780679506089
Livreiro
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma 5 de 5 estrelas de clientes da Biblio.
The Bronx, New York, United States
Preço do item
€ 19,22
€ 5,64 Envio para USA
Entrega Padrão: 5 a 14 dias

Opções de envio

Formas de pagamento

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este item

New York: David McKay Company, Inc., 1976. Copyright © 1976 . Decorative Canvas Hardcover. Very Good/No Jacket. 8vo or 8° (Medium Octavo): between 6" - 9" tall . The Etheredges (Design). 494 pp. Solidly bound copy with moderate external wear, crisp pages and clean text. No dust jacket. Light foxing on page edges, not affecting text.

Avaliações

(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)

Você está avaliando o livro como uma obra não o vendedor ou a cópia específica que você comprou!

Detalhes

Livreiro
gearbooks US (US)
Nº do estoque do livreiro
6Box0005
Título
The White House Cookbook: A Re-Creation of A Famous American Cookbook and A Comprehensive Cyclopedia of Information for the Home
Autor
F.L. Gillette & Hugo Ziemann (Authors); Frances R. Grossman (Edited & New Material Supplied by)
Ilustrador
The Etheredges (Design)
Formato/Encadernação
Decorative Canvas Hardcover
Estado do livro
Usado - Muito Bom
Condição de sobrecapa
No Jacket
Quantidade Disponível
1
Edição
Copyright © 1976
Encadernação
Capa dura
ISBN 10
067950608X
ISBN 13
9780679506089
Editorial
David McKay Company, Inc.
Local de publicação
New York
Data de publicação
1976
Palavras-chave
Cookbooks, Cooking, Kitchen, Recipes, Food & Restaurants, Fine Dining, Specialty Cuisine, Gourmet Food, Delicacies, Literary Studies, American Cuisine & Studies
Size
8vo or 8° (Medium Octavo): between 6" - 9" tall

Termos da venda

gearbooks

Orders usually ship within 2 business days, excluding domestic holidays. Shipping costs are based on books weighing 2.0 lbs or approximately 1 kg or less; if your book order is heavy or over sized, we may contact you to let you know extra shipping is required.

Sobre o Vendedor

gearbooks

Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Membro de Biblio desde 2007
The Bronx, New York

Sobre gearbooks

At this time, online sales only!

Glossário

Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:

Crisp
A term often used to indicate a book's new-like condition. Indicates that the hinges are not loosened. A book described as crisp...
Edges
The collective of the top, fore and bottom edges of the text block of the book, being that part of the edges of the pages of a...
Jacket
Sometimes used as another term for dust jacket, a protective and often decorative wrapper, usually made of paper which wraps...
tracking-