Ir para o conteúdo

Treatise On the Falsifications of Food, and the Chemical Means Employed to Detect Them: Containing Water, Flour, Bread, Milk, Cream, Beer, Cider, ... Lozenges, Cheese, Vinegar, Pickles, Anchovy

Treatise On the Falsifications of Food, and the Chemical Means Employed to Detect Them: Containing Water, Flour, Bread, Milk, Cream, Beer, Cider, ... Lozenges, Cheese, Vinegar, Pickles, Anchovy

Treatise On the Falsifications of Food, and the Chemical Means Employed to
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Treatise On the Falsifications of Food, and the Chemical Means Employed to Detect Them: Containing Water, Flour, Bread, Milk, Cream, Beer, Cider, ... Lozenges, Cheese, Vinegar, Pickles, Anchovy

por Mitchell, John

  • Usado
  • Bom
  • Capa dura
Condição
Bom
ISBN 10
1016971478
ISBN 13
9781016971478
Livreiro
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma 5 de 5 estrelas de clientes da Biblio.
Newport Coast, California, United States
Preço do item
€ 68,67
Pedido Drop Shipping
FREE Envio para USA Entrega Padrão: 7 para 14 dias
Opções de envio

Formas de pagamento

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este item

hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.

Avaliações

(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)

Você está avaliando o livro como uma obra não o vendedor ou a cópia específica que você comprou!

Detalhes

Termos da venda

Bonita

30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.

Sobre o Vendedor

Bonita

Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Membro de Biblio desde 2020
Newport Coast, California
tracking-