Thomas Jefferson's Creme Brulee: How a Founding Father and His Slave James Hemings Introduced French Cuisine to America
por Craughwell, Thomas J
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Like New
- ISBN 10
- 1594745781
- ISBN 13
- 9781594745782
- Livreiro
-
Fairfax Station, Virginia, United States
777 Cópias disponíveis deste vendedor
(Você pode adicionar mais na finalização da compra.)
Formas de pagamento
Sobre este item
Quirk Books, 2012-09-18. Hardcover. Like New.
Sinopse
Thomas J. Craughwell is the author of several nonfiction books, including Stealing Lincoln’s Body , which was adapted into a documentary by the History Channel. He lives in Bethel, Connecticut.
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Mediaoutletdeal1 (US)
- Nº do estoque do livreiro
- 1594745781_used
- Título
- Thomas Jefferson's Creme Brulee: How a Founding Father and His Slave James Hemings Introduced French Cuisine to America
- Autor
- Craughwell, Thomas J
- Formato/Encadernação
- Capa dura
- Estado do livro
- Novo
- Quantidade Disponível
- 777
- ISBN 10
- 1594745781
- ISBN 13
- 9781594745782
- Editorial
- Quirk Books
- Local de publicação
- Philadelphia
- Data de publicação
- 2012-09-18
Termos da venda
Mediaoutletdeal1
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre o Vendedor
Glossário
Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:
- New
- A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...