Taste of Excellence: Recipes from the Best of British Chefs
por Ortiz, Elisabeth Lambert
- Usado
- Muito Bom
- Capa dura
- first
- Condição
- Muito Bom/Very Good
- ISBN 10
- 0004112547
- ISBN 13
- 9780004112541
- Livreiro
-
Reading, United Kingdom
Formas de pagamento
Sobre este item
London: Collins, 1987. Book. Very Good. Hardcover. First Edition. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. Over 230 superb recipes from the best of the new British chefs..
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Books & Bygones (GB)
- Nº do estoque do livreiro
- 15448
- Título
- Taste of Excellence: Recipes from the Best of British Chefs
- Autor
- Ortiz, Elisabeth Lambert
- Formato/Encadernação
- Capa dura
- Estado do livro
- Usado - Muito Bom
- Condição de sobrecapa
- Very Good
- Edição
- First Edition
- ISBN 10
- 0004112547
- ISBN 13
- 9780004112541
- Editorial
- Collins
- Local de publicação
- London
- Data de publicação
- 1987
- Dimensão
- 8vo - over 7¾" - 9&f
- Palavras-chave
- Cookery cooking Food Recipes
- Catálogos de livreiros
- Cookery; Cookery - British and Irish;
Termos da venda
Books & Bygones
30 day return guarantee, with full refund including shipping costs for up to 30 days after delivery [ONLY if an item arrives misdescribed or damaged] We should be contacted before any returns are made
Sobre o Vendedor
Books & Bygones
Membro de Biblio desde 2009
Reading
Sobre Books & Bygones
On line inventory of 10,500 books, many genres.Our main interest is Cookery Books of which we have just over 4,500 books
Glossário
Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:
- First Edition
- In book collecting, the first edition is the earliest published form of a book. A book may have more than one first edition in...
- New
- A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...