![Smoke & Spice/Cooking With Smoke, the Real Way to Barbecue, on Your Charcoal Grill, Water Smoker, or Wood-Burning Pit Jamison, Cheryl Alters and Jamison, Bill](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/604/320/9781558320604.OL.0.b.jpg)
![Smoke & Spice/Cooking With Smoke, the Real Way to Barbecue, on Your Charcoal](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/604/320/9781558320604.OL.0.b.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Smoke & Spice/Cooking With Smoke, the Real Way to Barbecue, on Your Charcoal Grill, Water Smoker, or Wood-Burning Pit Jamison, Cheryl Alters and Jamison, Bill
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Veja a descrição
- ISBN 10
- 1558320601
- ISBN 13
- 9781558320604
- Livreiro
-
Maritime Quarter, Swansea, United Kingdom
Formas de pagamento
Sobre este item
In overall good condition, no pages missing. Shipping can take between 2-6weeks for international deliveries. Hardback copies may or may not have dust jackets, please get in contact for more information.
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Cheap Geographical Essays
(GB)
- Nº do estoque do livreiro
- AZ-UPLOAD14-A26968
- Título
- Smoke & Spice/Cooking With Smoke, the Real Way to Barbecue, on Your Charcoal Grill, Water Smoker, or Wood-Burning Pit Jamison, Cheryl Alters and Jamison, Bill
- Estado do livro
- Usado
- Quantidade Disponível
- 1
- Encadernação
- Capa dura
- ISBN 10
- 1558320601
- ISBN 13
- 9781558320604
- Editorial
- Harvard Common Pr
- Local de publicação
- Boston, Massachusetts, U.s.a.
- Esta edição foi publicada pela primeira vez
- 1994-04
Termos da venda
Cheap Geographical Essays
30-day return guarantee, Customer pays for return shipping.
Sobre o Vendedor
Cheap Geographical Essays
Membro de Biblio desde 2022
Maritime Quarter, Swansea
Sobre Cheap Geographical Essays
We specialise in Academic texts but will hopefully expand into the wider book market soon