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Season to Taste : Herbs and Spices in American Cooking
por Ferrary, Jeannette; Fiszer, Louise
- Usado
- Muito Bom
- Capa dura
- Condição
- Muito Bom
- ISBN 10
- 0671621327
- ISBN 13
- 9780671621322
- Livreiro
-
Las Cruces, New Mexico, United States
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Sobre este item
New York, NY, U.S.A.: Simon & Schuster Trade, 1988. Book. Very Good. Hardcover. Hardcover. Simon & Schuster, first, 1988. In very good condition. Herbs and spices in American cooking. 396 pages..
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Detalhes
- Livreiro
- The Book Faerie
(US)
- Nº do estoque do livreiro
- 005377
- Título
- Season to Taste : Herbs and Spices in American Cooking
- Autor
- Ferrary, Jeannette; Fiszer, Louise
- Formato/Encadernação
- Capa dura
- Estado do livro
- Usado - Muito Bom
- ISBN 10
- 0671621327
- ISBN 13
- 9780671621322
- Editorial
- Simon & Schuster Trade
- Local de publicação
- New York, NY, U.S.A.
- Data de publicação
- 1988
- Palavras-chave
- COOKERY HERBS SPICES COOKING SPECIFIC INGREDIENTS CONDIMENTS
- Catálogos de livreiros
- Cookbooks;
Termos da venda
The Book Faerie
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Sobre o Vendedor
The Book Faerie
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Las Cruces, New Mexico
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