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SCIENCE OF FOOD AND COOKERY

SCIENCE OF FOOD AND COOKERY

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SCIENCE OF FOOD AND COOKERY

por H.S. Anderson

  • Usado
  • Capa dura
Condição
Very Good+
Livreiro
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma 5 de 5 estrelas de clientes da Biblio.
Port Fairy, Victoria, Australia
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Illustrated text with diagrams and includes table of contents and index. An original copy in excellent condition with a tight and square binding and green boards with gold lettering green marbled endpapers and page edges.

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Detalhes

Livreiro
Lansdowne Books AU (AU)
Nº do estoque do livreiro
113
Título
SCIENCE OF FOOD AND COOKERY
Autor
H.S. Anderson
Estado do livro
Usado - Very Good+
Quantidade Disponível
1
Edição
CALIFORNIA
Encadernação
Capa dura
Editorial
Pacific Press Publishing Association, Portland
Local de publicação
PACIFIC PRESS,
Data de publicação
1938
Dimensão
297 pp.
Peso
2.43 libras
Palavras-chave
Cooking Science
Catálogos de livreiros
Rare Books; Cookery;

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Lansdowne Books

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Sobre o Vendedor

Lansdowne Books

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Port Fairy, Victoria

Sobre Lansdowne Books

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Glossário

Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:

Edges
The collective of the top, fore and bottom edges of the text block of the book, being that part of the edges of the pages of a...
Tight
Used to mean that the binding of a book has not been overly loosened by frequent use.

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