![Rick Stein's Seafood: the best and most comprehensive guide to fish cookery from the Padstow Seafood School](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/908/842/1601842908.0.m.jpg)
Rick Stein's Seafood: the best and most comprehensive guide to fish cookery from the Padstow Seafood School
por Stein, Rick
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Bom
- ISBN 10
- 0563534176
- ISBN 13
- 9780563534174
- Livreiro
-
Almere, Netherlands
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Sobre este item
London : BBC, 2001. Hardcover. Good. Original blue boards, silver lettered spine, dust jacket, illustrated with colour photographs, 4to.
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Detalhes
- Livreiro
- Klondyke
(NL)
- Nº do estoque do livreiro
- 332484-KJ30
- Título
- Rick Stein's Seafood: the best and most comprehensive guide to fish cookery from the Padstow Seafood School
- Autor
- Stein, Rick
- Formato/Encadernação
- Capa dura
- Estado do livro
- Usado - Bom
- ISBN 10
- 0563534176
- ISBN 13
- 9780563534174
- Editorial
- London : BBC
- Local de publicação
- London
- Data de publicação
- 2001
- Páginas
- 264
- Palavras-chave
- Kookboeken, Kookboeken
- Catálogos de livreiros
- Cooking and Food;
Termos da venda
Klondyke
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Sobre o Vendedor
Klondyke
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Almere
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