Quality, Quantity Cuisine I.
por Johnston, Harriet
- Usado
- Condição
- Veja a descrição
- ISBN 10
- 084362079X
- ISBN 13
- 9780843620795
- Livreiro
-
Melbourne, Victoria, Australia
Formas de pagamento
Sobre este item
Boston, USA: Cahners Books, 1976. Second-hand hardcover. Johnston, Harriet. Quality, Quantity Cuisine I. Cahners Books: Boston, USA 1976. 4to HC Pict Bds 300pp VG/-
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Books for Cooks (AU)
- Nº do estoque do livreiro
- 084362079X-01
- Título
- Quality, Quantity Cuisine I.
- Autor
- Johnston, Harriet
- Formato/Encadernação
- Second-hand hardcover
- Estado do livro
- Usado
- Quantidade Disponível
- 1
- Encadernação
- Unknown
- ISBN 10
- 084362079X
- ISBN 13
- 9780843620795
- Editorial
- Cahners Books
- Local de publicação
- Boston, USA
- Data de publicação
- 1976
- Catálogos de livreiros
- Professional & Business;
Termos da venda
Books for Cooks
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre o Vendedor
Books for Cooks
Membro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria
Sobre Books for Cooks
Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.
Glossário
Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:
- BDS
- Common term for the covers of a hardbound book. The term 'boards' refers to the thick cardboard under the paper or cloth...