Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
The Professional Chef's Techniques of Healthy Cooking, Second Edition
por America, Culinary Institute Of
- Usado
- Capa dura
- first
- Condição
- Fine in Fine dust jacket
- ISBN 10
- 0471332690
- ISBN 13
- 9780471332695
- Livreiro
-
Southbury, Connecticut, United States
Formas de pagamento
Sobre este item
Fine in Fine dust jacket. Second Edition. Hardcover; First Printing. ...; ...; . . Hardcover. Wiley, 2000. 2nd Edition/1st Printing. Fine Book in Fine Dust Jacket. Price Intact. Overall, a clean and tight copy. . Bubble wrapped and shipped promptly in a box. .
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- HousatonicBooks (US)
- Nº do estoque do livreiro
- 052406
- Título
- The Professional Chef's Techniques of Healthy Cooking, Second Edition
- Autor
- America, Culinary Institute Of
- Formato/Encadernação
- Hardcover; First Printing
- Estado do livro
- Usado - Fine in Fine dust jacket
- Edição
- Second Edition
- Encadernação
- Capa dura
- ISBN 10
- 0471332690
- ISBN 13
- 9780471332695
- Editorial
- Wiley
- Local de publicação
- New York, New York, U.s.a.
- Esta edição foi publicada pela primeira vez
- February 4, 2000
- Catálogos de livreiros
- Cooking, Food & Wine/culinary Arts & Techniques;
Termos da venda
HousatonicBooks
30 day return guarantee, with full refund including shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre o Vendedor
HousatonicBooks
Membro de Biblio desde 2005
Southbury, Connecticut
Sobre HousatonicBooks
Seller of collectible and Like new condition Books