The Professional Chef
por The Culinary Institute of America (CIA)
- Novo
- Capa dura
- Condição
- Novo
- ISBN 10
- 0470421355
- ISBN 13
- 9780470421352
- Livreiro
-
Uxbridge, Greater London, United Kingdom
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Hardback. New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; The Professional Chef has always provided a complete introduction to classical European cooking, and this all-new edition is completely revised and updated with coverage of topics that are growing in importance.
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Detalhes
- Livreiro
- Ria Christie Collections (GB)
- Nº do estoque do livreiro
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- Título
- The Professional Chef
- Autor
- The Culinary Institute of America (CIA)
- Formato/Encadernação
- Hardback
- Estado do livro
- Novo
- Quantidade Disponível
- 4
- Encadernação
- Capa dura
- ISBN 10
- 0470421355
- ISBN 13
- 9780470421352
- Editorial
- Wiley
- Local de publicação
- New York
- Esta edição foi publicada pela primeira vez
- 2011-09
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