Pomodoro: a history of the tomato.
por Gentilcore, David
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Veja a descrição
- ISBN 10
- 023115206X
- ISBN 13
- 9780231152068
- Livreiro
-
Melbourne, Victoria, Australia
Formas de pagamento
Sobre este item
New York, USA: Columbia University Press, 2010. New Hardcover. Gentilcore, David. Pomodoro: a history of the tomato in Italy. Columbia University Press: New York, USA 2010. 4to sm HC 254pp
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Books for Cooks (AU)
- Nº do estoque do livreiro
- 9780231152068
- Título
- Pomodoro: a history of the tomato.
- Autor
- Gentilcore, David
- Formato/Encadernação
- New Hardcover
- Estado do livro
- Usado
- Quantidade Disponível
- 1
- Encadernação
- Capa dura
- ISBN 10
- 023115206X
- ISBN 13
- 9780231152068
- Editorial
- Columbia University Press
- Local de publicação
- New York, USA
- Data de publicação
- 2010
- Catálogos de livreiros
- Reference & Food Writing;
Termos da venda
Books for Cooks
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre o Vendedor
Books for Cooks
Membro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria
Sobre Books for Cooks
Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.