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The Physiology of Taste: Or Meditations on Transcendental Gastronomy with Recipes (Vintage Classics)
por Brillat-Savarin, Jean Anthelme
- Usado
- Condição
- UsedVeryGood
- ISBN 10
- 0307390373
- ISBN 13
- 9780307390370
- Livreiro
-
Philadelphia, Pennsylvania, United States
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Sinopse
Jean Anthelme Brillat-Savarin was born in France in 1755 and died in 1826. Mary Frances Kennedy Fisher, author of The Art of Eating, was born in 1908 and died in 1992. Bill Buford, author of Heat, lives in New York City.
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Detalhes
- Livreiro
- BookCorner COM LLC
(US)
- Nº do estoque do livreiro
- 52YZZZ00N0G7_ns
- Título
- The Physiology of Taste: Or Meditations on Transcendental Gastronomy with Recipes (Vintage Classics)
- Autor
- Brillat-Savarin, Jean Anthelme
- Estado do livro
- UsedVeryGood
- Quantidade Disponível
- 1
- Encadernação
- Brochura
- ISBN 10
- 0307390373
- ISBN 13
- 9780307390370
- Editorial
- Knopf Doubleday Publishing Group
- Local de publicação
- New York, Ny
- Esta edição foi publicada pela primeira vez
- 2011-10-04
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Sobre o Vendedor
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