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The Physiology of Taste

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The Physiology of Taste

por Brillat-Savarin, Jean-Anthelme

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Sobre este item

New York, USA: Dover Publications, 1960. Second-hand softcover.

Brillat-Savarin, Jean-Anthelme. The Physiology of Taste: or meditations on transcendental gastronomy. Dover Publications: New York, USA 1960. 8vo SC xx,326,[6]pp. (introduction by Arthur Machen; drawings by Andrew Johnson) VG/- wraps faded & rubbed

Sinopse

This translation originally published in 1970 with title: The philosopher in the kitchen.

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Detalhes

Livreiro
Books for Cooks AU (AU)
Nº do estoque do livreiro
9244
Título
The Physiology of Taste
Autor
Brillat-Savarin, Jean-Anthelme
Formato/Encadernação
Second-hand softcover
Estado do livro
Usado
Quantidade Disponível
1
Editorial
Dover Publications
Local de publicação
New York, USA
Data de publicação
1960
Catálogos de livreiros
Reference & Food Writing;

Termos da venda

Books for Cooks

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Sobre o Vendedor

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Sobre Books for Cooks

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