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The Physiology of Taste
por Brillat-Savarin, Jean-Anthelme
- Usado
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- Livreiro
-
Melbourne, Victoria, Australia
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Sobre este item
New York, USA: Dover Publications, 1960. Second-hand softcover.
Brillat-Savarin, Jean-Anthelme. The Physiology of Taste: or meditations on transcendental gastronomy. Dover Publications: New York, USA 1960. 8vo SC xx,326,[6]pp. (introduction by Arthur Machen; drawings by Andrew Johnson) VG/- wraps faded & rubbed
Sinopse
This translation originally published in 1970 with title: The philosopher in the kitchen.
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Detalhes
- Livreiro
- Books for Cooks
(AU)
- Nº do estoque do livreiro
- 9244
- Título
- The Physiology of Taste
- Autor
- Brillat-Savarin, Jean-Anthelme
- Formato/Encadernação
- Second-hand softcover
- Estado do livro
- Usado
- Quantidade Disponível
- 1
- Editorial
- Dover Publications
- Local de publicação
- New York, USA
- Data de publicação
- 1960
- Catálogos de livreiros
- Reference & Food Writing;
Termos da venda
Books for Cooks
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Sobre o Vendedor
Books for Cooks
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Melbourne, Victoria
Sobre Books for Cooks
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