The New York Times Weekend Cookbook
por Hewitt, Jean
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Very Good +/Very Good -
- ISBN 10
- 0812905687
- ISBN 13
- 9780812905687
- Livreiro
-
Hollis Center, Maine, United States
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Sobre este item
New York: Quadrangle/The New York Times Book Co., 1976 Book. Very Good +. Hardcover. Second Printing. Some edge scuffs and light rippling on dust jacket; a very nice copy of book. 342 pages..
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Detalhes
- Livreiro
- UHR Books (US)
- Nº do estoque do livreiro
- 045119
- Título
- The New York Times Weekend Cookbook
- Autor
- Hewitt, Jean
- Formato/Encadernação
- Capa dura
- Estado do livro
- Usado - Very Good +
- Condição de sobrecapa
- Very Good -
- Edição
- Second Printing
- ISBN 10
- 0812905687
- ISBN 13
- 9780812905687
- Editorial
- Quadrangle/The New York Times Book Co.
- Local de publicação
- New York
- Data de publicação
- 1976
- Palavras-chave
- cook, cooking, chef, food, preparation, meal, recipes, eating, culinary arts, victuals, sustenance, baking, broiling, frying, sauteing, saute, baste, simmering, basting, boiling, poaching, briasing, stir fry, grilling, barbequing, barbeque, cook books, co
- Catálogos de livreiros
- Cooking / Cook Books;
Termos da venda
UHR Books
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Sobre o Vendedor
UHR Books
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Hollis Center, Maine
Sobre UHR Books
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