THE NEW WORLD ENCYCLOPEDIA OF COOKING
por CULINARY ARTS INSTITUTE
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Very Good+
- ISBN 10
- 0832605409
- ISBN 13
- 9780832605406
- Livreiro
-
West Vancouver, British Columbia, Canada
Formas de pagamento
Sobre este item
This is the 1979 edition of The New World Encyclopedia of Cooking, which was first published in 1972 and was a best-seller for a long time.
Hardcover, 832 pages, weight is 4 1/2 lbs.
It contains 4000 recipes and 1250 photos. Editorial includes complete menus, nutrition, cocktails, parties, microwave cooking, food processor cooking and crock cookery.
This copy has not been used, but there is a thumbprint on the front endpaper. The color of the spine has darkened a little, with time.
Otherwise mint condition.
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Louise Aird (CA)
- Nº do estoque do livreiro
- 936
- Título
- THE NEW WORLD ENCYCLOPEDIA OF COOKING
- Autor
- CULINARY ARTS INSTITUTE
- Formato/Encadernação
- Perfect
- Estado do livro
- Usado - Very Good+
- Quantidade Disponível
- 1
- Encadernação
- Capa dura
- ISBN 10
- 0832605409
- ISBN 13
- 9780832605406
- Editorial
- CULINARY ARTS INSTITUTE
- Local de publicação
- United States
- Data de publicação
- 1979
- Páginas
- 832
- Palavras-chave
- Cookbook, cuisine, recipes
- Catálogos de livreiros
- Cooking, Food & Beverage; Companions & Reference;
Termos da venda
Louise Aird
Sobre o Vendedor
Louise Aird
Sobre Louise Aird
Glossário
Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem: