Ir para o conteúdo

THE NEW WORLD ENCYCLOPEDIA OF COOKING

THE NEW WORLD ENCYCLOPEDIA OF COOKING

Ver em tamanho grande.

THE NEW WORLD ENCYCLOPEDIA OF COOKING

por CULINARY ARTS INSTITUTE

  • Usado
  • Capa dura
Condição
Very Good+
ISBN 10
0832605409
ISBN 13
9780832605406
Livreiro
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma 2 de 5 estrelas de clientes da Biblio.
West Vancouver, British Columbia, Canada
Preço do item
€ 17,19
€ 15,81 Envio para USA
Entrega Padrão: 7 a 18 dias

Opções de envio

Formas de pagamento

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este item

This is the 1979 edition of The New World Encyclopedia of Cooking, which was first published in 1972 and was a best-seller for a long time.


Hardcover, 832 pages, weight is 4 1/2 lbs.
It contains 4000 recipes and 1250 photos. Editorial includes complete menus, nutrition, cocktails, parties, microwave cooking, food processor cooking and crock cookery.


This copy has not been used, but there is a thumbprint on the front endpaper. The color of the spine has darkened a little, with time.
Otherwise mint condition.

Avaliações

(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)

Você está avaliando o livro como uma obra não o vendedor ou a cópia específica que você comprou!

Detalhes

Livreiro
Louise Aird CA (CA)
Nº do estoque do livreiro
936
Título
THE NEW WORLD ENCYCLOPEDIA OF COOKING
Autor
CULINARY ARTS INSTITUTE
Formato/Encadernação
Perfect
Estado do livro
Usado - Very Good+
Quantidade Disponível
1
Encadernação
Capa dura
ISBN 10
0832605409
ISBN 13
9780832605406
Editorial
CULINARY ARTS INSTITUTE
Local de publicação
United States
Data de publicação
1979
Páginas
832
Palavras-chave
Cookbook, cuisine, recipes
Catálogos de livreiros
Cooking, Food & Beverage; Companions & Reference;

Termos da venda

Louise Aird

All sales are final. If a book arrives damaged, please contact me.

Sobre o Vendedor

Louise Aird

Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Membro de Biblio desde 2019
West Vancouver, British Columbia

Sobre Louise Aird

Private individual who has been collecting books for 40 years.

Glossário

Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:

Spine
The outer portion of a book which covers the actual binding. The spine usually faces outward when a book is placed on a shelf....
New
A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...

Categorias deste livro

tracking-