The Modern Seafood Cook: New Tastes, New Techniques, New Ease
por Brown, Edward; Boehm, Arthur
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Assinado
- Condição
- Bom/Near Fine +
- ISBN 10
- 051770241X
- ISBN 13
- 9780517702413
- Livreiro
-
flushing, New York, United States
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Sobre este item
Clarkson Potter, 1995. Gift inscribed and signed by author Edward Brown.. Signed by Author. 4th. Hard Cover. Fine/Near Fine +.
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Detalhes
- Livreiro
- Michael Diesman (US)
- Nº do estoque do livreiro
- 057250
- Título
- The Modern Seafood Cook: New Tastes, New Techniques, New Ease
- Autor
- Brown, Edward; Boehm, Arthur
- Formato/Encadernação
- Capa dura
- Estado do livro
- Usado - Bom
- Condição de sobrecapa
- Near Fine +
- Edição
- 4th
- ISBN 10
- 051770241X
- ISBN 13
- 9780517702413
- Editorial
- Clarkson Potter
- Local de publicação
- New York
- Data de publicação
- 1995
- Palavras-chave
- Cookbook Seafood Recipes. Seafood Cooking
- Catálogos de livreiros
- Cookbook;
Termos da venda
Michael Diesman
payment must accompany order. returns allowed if not as described
Sobre o Vendedor
Michael Diesman
Membro de Biblio desde 2004
flushing, New York
Sobre Michael Diesman
book and record seller
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