![Milk Products and Eggs: Fourth Supplement to McCance and Widdowson's the Composition of Foods](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/665/863/9780851863665.OL.0.m.jpg)
Milk Products and Eggs: Fourth Supplement to McCance and Widdowson's the Composition of Foods
por B. Holland
- Usado
- Bom
- Brochura
- Condição
- Bom
- ISBN 10
- 0851863663
- ISBN 13
- 9780851863665
- Livreiro
-
Newport Coast, California, United States
Formas de pagamento
Sobre este item
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Bonita
(US)
- Estoque do vendedor nº
- 0851863663.G
- Título
- Milk Products and Eggs: Fourth Supplement to McCance and Widdowson's the Composition of Foods
- Autor
- B. Holland
- Formato/Encadernação
- Brochura
- Estado do livro
- Usado - Bom
- Quantidade Disponível
- 1
- ISBN 10
- 0851863663
- ISBN 13
- 9780851863665
- Editorial
- Royal Society Of Chemistry
- Local de publicação
- Cambridge
- Esta edição foi publicada pela primeira vez
- 1989
Termos da venda
Bonita
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.