Ir para o conteúdo

Menus Made Easy: 37E

Menus Made Easy: 37E

Menus Made Easy: 37E

Menus Made Easy: 37E

por Lake, Nancy

  • Usado
Condição
Veja a descrição
Livreiro
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma 5 de 5 estrelas de clientes da Biblio.
Melbourne, Victoria, Australia
Preço do item
€ 33,92
€ 25,10 Envio para USA
Entrega Padrão: 10 a 28 dias

Opções de envio

Formas de pagamento

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este item

London, UK: Frederick Warne & Co, 1936. Second-hand hardcover.

Lake, Nancy. Menus Made Easy: or how to order dinner & give the dishes their French names. (37th Ed, 2nd Imp) Frederick Warne & Co: London, 1936. 8vo (190x130mm) HC xi,292pp. VG/VG- dj chipped, rep tears, some loss; prelims & edges lightly foxed & toned

Avaliações

(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)

Você está avaliando o livro como uma obra não o vendedor ou a cópia específica que você comprou!

Detalhes

Livreiro
Books for Cooks AU (AU)
Nº do estoque do livreiro
1804
Título
Menus Made Easy: 37E
Autor
Lake, Nancy
Formato/Encadernação
Second-hand hardcover
Estado do livro
Usado
Quantidade Disponível
1
Editorial
Frederick Warne & Co
Local de publicação
London, UK
Data de publicação
1936
Catálogos de livreiros
Antiquarian & Facsimile;

Termos da venda

Books for Cooks

30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.

Sobre o Vendedor

Books for Cooks

Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Membro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria

Sobre Books for Cooks

Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.

Glossário

Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:

Edges
The collective of the top, fore and bottom edges of the text block of the book, being that part of the edges of the pages of a...
Foxed
Foxing is the age related browning, or brown-yellowish spots, that can occur to book paper over time. When this aging process...

Categorias deste livro

tracking-