![Menus Made Easy: 37E](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/288/813/1304813288.0.b.jpg)
![Menus Made Easy: 37E](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/288/813/1304813288.0.b.jpg)
Menus Made Easy: 37E
por Lake, Nancy
- Usado
- Condição
- Veja a descrição
- Livreiro
-
Melbourne, Victoria, Australia
Formas de pagamento
Sobre este item
London, UK: Frederick Warne & Co, 1936. Second-hand hardcover.
Lake, Nancy. Menus Made Easy: or how to order dinner & give the dishes their French names. (37th Ed, 2nd Imp) Frederick Warne & Co: London, 1936. 8vo (190x130mm) HC xi,292pp. VG/VG- dj chipped, rep tears, some loss; prelims & edges lightly foxed & toned
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Books for Cooks
(AU)
- Nº do estoque do livreiro
- 1804
- Título
- Menus Made Easy: 37E
- Autor
- Lake, Nancy
- Formato/Encadernação
- Second-hand hardcover
- Estado do livro
- Usado
- Quantidade Disponível
- 1
- Editorial
- Frederick Warne & Co
- Local de publicação
- London, UK
- Data de publicação
- 1936
- Catálogos de livreiros
- Antiquarian & Facsimile;
Termos da venda
Books for Cooks
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre o Vendedor
Books for Cooks
Membro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria
Sobre Books for Cooks
Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.
Glossário
Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem: