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The Medieval Kitchen: Recipes from France and Italy
por Odile Redon; Françoise Sabban; Silvano Serventi; Edward Schneider [Translator]
- Usado
- Bom
- Brochura
- Condição
- Bom
- ISBN 10
- 0226706850
- ISBN 13
- 9780226706856
- Livreiro
-
Marshfield, Wisconsin, United States
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Sobre este item
University of Chicago Press, 2000-04-15. Paperback. Good. 9x6x0. Paperback in good condition. Some edge wear to covers and pages. Cover is curling out just a bit. Binding is secure. No spine creases. Clean pages free of writing, marks or tears. Binding is secure. No spine creases. Buy with confidence! 100% satisfaction guaranteed.
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Detalhes
- Livreiro
- Hilltop Book Shop (US)
- Nº do estoque do livreiro
- 2201010005
- Título
- The Medieval Kitchen: Recipes from France and Italy
- Autor
- Odile Redon; Françoise Sabban; Silvano Serventi; Edward Schneider [Translator]
- Formato/Encadernação
- Brochura
- Estado do livro
- Usado - Bom
- Quantidade Disponível
- 1
- ISBN 10
- 0226706850
- ISBN 13
- 9780226706856
- Editorial
- University of Chicago Press
- Local de publicação
- Chicago
- Data de publicação
- 2000-04-15
- Dimensão
- 9x6x0
- X weight
- 21 oz
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Sobre o Vendedor
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- Spine
- The outer portion of a book which covers the actual binding. The spine usually faces outward when a book is placed on a shelf....