McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture by Harold Mcgee (2004-11-08)
por Harold McGee
- Usado
- Muito Bom
- Capa dura
- Condição
- Muito Bom
- Livreiro
-
Seattle, Washington, United States
Formas de pagamento
Sobre este item
Hodder & Stoughton, 1/1/1859 12:00:00 AM. hardcover. Very Good. 2.5984 9.5669 6.3780. Hardcover. Clean text - NO writing, NO highlighting to text. Very good.
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Oblivion Books (US)
- Nº do estoque do livreiro
- mon0000209773
- Título
- McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture by Harold Mcgee (2004-11-08)
- Autor
- Harold McGee
- Formato/Encadernação
- Capa dura
- Estado do livro
- Usado - Muito Bom
- Quantidade Disponível
- 1
- Editorial
- Hodder & Stoughton
- Data de publicação
- 1/1/1859 12:00:00 AM
- Dimensão
- 2.5984 9.5669 6.3780
Termos da venda
Oblivion Books
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre o Vendedor
Oblivion Books
Membro de Biblio desde 2021
Seattle, Washington
Sobre Oblivion Books
Oblivion Enterprises Inc. dba Oblivion Books is a small general bookstore, having operated since 1996 as Oblivion Books. We specialize in Art, Critical Theory, and scholarly books.