Mastering the Art of Soviet Cooking: A Memoir of Food and Longing
por von Bremzen, Anya
- Usado
- Condição
- UsedGood
- ISBN 10
- 0307886824
- ISBN 13
- 9780307886828
- Livreiro
-
Skokie, Illinois, United States
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Sobre este item
Sinopse
Anya von Bremzen is one of the most accomplished food writers of her generation: the winner of three James Beard awards; a contributing editor at Travel + Leisure magazine; and the author of five acclaimed cookbooks, among them The New Spanish Table , The Greatest Dishes: Around the World in 80 Recipes , and Please to the Table: The Russian Cookbook (coauthored by John Welchman). She also contributes regularly to Food & Wine and Saveur and has written for The New Yorker, Departures , and the Los Angeles Times . She divides her time between New York City and Istanbul.
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Detalhes
- Livreiro
- Books4Cause Inc. (US)
- Nº do estoque do livreiro
- 5D4WH50000DN_ns
- Título
- Mastering the Art of Soviet Cooking: A Memoir of Food and Longing
- Autor
- von Bremzen, Anya
- Estado do livro
- UsedGood
- Quantidade Disponível
- 1
- Encadernação
- Brochura
- ISBN 10
- 0307886824
- ISBN 13
- 9780307886828
- Editorial
- Crown Publishing Group
- Local de publicação
- New York
- Esta edição foi publicada pela primeira vez
- 2014-09-23