Mastering the Art of Soviet Cooking: A Memoir of Food and Longing
por Anya Von Bremzen
- Usado
- Brochura
- Condição
- Good Condition
- ISBN 10
- 0307886824
- ISBN 13
- 9780307886828
- Livreiro
-
Blacksburg, Virginia, United States
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Sobre este item
Sinopse
Anya von Bremzen is one of the most accomplished food writers of her generation: the winner of three James Beard awards; a contributing editor at Travel + Leisure magazine; and the author of five acclaimed cookbooks, among them The New Spanish Table , The Greatest Dishes: Around the World in 80 Recipes , and Please to the Table: The Russian Cookbook (coauthored by John Welchman). She also contributes regularly to Food & Wine and Saveur and has written for The New Yorker, Departures , and the Los Angeles Times . She divides her time between New York City and Istanbul.
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Detalhes
- Livreiro
- BookHolders (US)
- Nº do estoque do livreiro
- 6787127
- Título
- Mastering the Art of Soviet Cooking: A Memoir of Food and Longing
- Autor
- Anya Von Bremzen
- Estado do livro
- Usado - Good Condition
- Quantidade Disponível
- 1
- Edição
- [ Edition: Reprint ]
- Encadernação
- Brochura
- ISBN 10
- 0307886824
- ISBN 13
- 9780307886828
- Editorial
- Crown Publishing Group
- Local de publicação
- New York
- Esta edição foi publicada pela primeira vez
- 2014-09-23
- Palavras-chave
- 0307886824
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