Mastering the Art of French Cooking, Vol.2
por Julia Child
- Novo
- Capa dura
- Condição
- Novo
- ISBN 10
- 0241953405
- ISBN 13
- 9780241953402
- Livreiro
-
Southport, Merseyside, United Kingdom
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Sobre este item
Hardback. New. Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from the sea, famour fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charcuterie, baguettes and croissants, and through a huge variety of desserts to petit-fours.
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Detalhes
- Livreiro
- The Saint Bookstore (GB)
- Nº do estoque do livreiro
- A9780241953402
- Título
- Mastering the Art of French Cooking, Vol.2
- Autor
- Julia Child
- Formato/Encadernação
- Hardback
- Estado do livro
- Novo
- Quantidade Disponível
- 10
- Encadernação
- Capa dura
- ISBN 10
- 0241953405
- ISBN 13
- 9780241953402
- Editorial
- Penguin Books, Limited (uk)
- Esta edição foi publicada pela primeira vez
- 2011
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