Mastering the Art of French Cooking, Vol.2
por Julia Child
- Novo
- Brochura
- Condição
- Novo
- ISBN 10
- 0241956471
- ISBN 13
- 9780241956472
- Livreiro
-
Southport, Merseyside, United Kingdom
10 Cópias disponíveis deste vendedor
(Você pode adicionar mais na finalização da compra.)
Formas de pagamento
Sobre este item
Paperback / softback. New. Features soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and illustrations, and all in imperial units for British cooks.
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- The Saint Bookstore (GB)
- Nº do estoque do livreiro
- A9780241956472
- Título
- Mastering the Art of French Cooking, Vol.2
- Autor
- Julia Child
- Formato/Encadernação
- Paperback / softback
- Estado do livro
- Novo
- Quantidade Disponível
- 10
- Encadernação
- Brochura
- ISBN 10
- 0241956471
- ISBN 13
- 9780241956472
- Editorial
- Particular Books
- Esta edição foi publicada pela primeira vez
- 2011
Termos da venda
The Saint Bookstore
Refunds or Returns: A full refund of the price paid will be given if returned within 30 days in undamaged condition. If the product is faulty, we may send a replacement.
Sobre o Vendedor
The Saint Bookstore
Membro de Biblio desde 2018
Southport, Merseyside
Sobre The Saint Bookstore
The Saint Bookstore specialises in hard to find titles & also offers delivery worldwide for reasonable rates.
Glossário
Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:
- New
- A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...