Master Class in Japanese Cooking
por Kazuko, Emi
- Usado
- Muito Bom
- Capa dura
- first
- Condição
- Muito Bom/Good - Priceclipped
- ISBN 10
- 1862055823
- ISBN 13
- 9781862055827
- Livreiro
-
Reading, United Kingdom
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Sobre este item
London: Pavilion, 2002. Book. Very Good. Hardback. First Edition. 4to - over 9¾" - 12" tall. 192 pages. Japanese cookery has had an enormous impact on our palates and our senses, this book has some of the most classic recipes from that country. Overseas customers please contact us before ordering, this book has a shipping weight of 1.6kg.
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Detalhes
- Livreiro
- Books & Bygones (GB)
- Nº do estoque do livreiro
- 20140
- Título
- Master Class in Japanese Cooking
- Autor
- Kazuko, Emi
- Formato/Encadernação
- Capa dura
- Estado do livro
- Usado - Muito Bom
- Condição de sobrecapa
- Good - Priceclipped
- Edição
- First Edition
- ISBN 10
- 1862055823
- ISBN 13
- 9781862055827
- Editorial
- Pavilion
- Local de publicação
- London
- Data de publicação
- 2002
- Dimensão
- 4to - over 9¾" - 12&
- Palavras-chave
- Cookery Cooking Food Recipes Japan Japanese
- Catálogos de livreiros
- Cookery; Cookery - Japanese;
Termos da venda
Books & Bygones
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