Making Sauerkraut and Pickled Vegetables at Home: Creative Recipes for Lactic Fermented Food to Improve Your Health
por Klaus Kaufmann/ Annelies Schoneck
- Novo
- Brochura
- Condição
- Novo
- ISBN 10
- 155312037X
- ISBN 13
- 9781553120377
- Livreiro
-
Exeter, Devon, United Kingdom
Formas de pagamento
Sobre este item
Alive Books, 2002. Paperback. New. 64 pages. 8.50x6.50x0.25 inches.
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Revaluation Books (GB)
- Nº do estoque do livreiro
- __155312037X
- Título
- Making Sauerkraut and Pickled Vegetables at Home: Creative Recipes for Lactic Fermented Food to Improve Your Health
- Autor
- Klaus Kaufmann/ Annelies Schoneck
- Formato/Encadernação
- Brochura
- Estado do livro
- Novo
- Quantidade Disponível
- 1
- ISBN 10
- 155312037X
- ISBN 13
- 9781553120377
- Editorial
- Alive Books
- Local de publicação
- Burnaby, British Columbia, Canada
- Data de publicação
- 2002
Termos da venda
Revaluation Books
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre o Vendedor
Revaluation Books
Membro de Biblio desde 2020
Exeter, Devon
Sobre Revaluation Books
General bookseller of both fiction and non-fiction.
Glossário
Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:
- New
- A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...