Ir para o conteúdo

Ken Hom's New Chinese Cookery por Hom, Ken - 2001-09-30

por Hom, Ken

Cópias similares são apresentadas abaixo.
Cópias similares são apresentadas à direita.
Ken Hom's New Chinese Cookery por Hom, Ken - 2001-09-30

Ken Hom's New Chinese Cookery

por Hom, Ken

  • Usado
  • very good
  • Capa dura
Bbc Book Pub, 2001-09-30. Hardcover. Very Good/Very Good. 10x8x1. Very good hardcover. Binding is solid. DJ is nice with some shelfwear. We use quality packaging materials.
  • Livreiro Independent bookstores US (US)
  • Formato/Encadernação Capa dura
  • Estado do livro Usado - Very Good
  • Condição de sobrecapa Very Good
  • Quantidade Disponível 1
  • Encadernação Capa dura
  • ISBN 10 0563534192
  • ISBN 13 9780563534198
  • Editorial Bbc Book Pub
  • Data de publicação 2001-09-30
  • Dimensão 10x8x1
  • X weight 47 oz
  • Size 10x8x1

Temos 5 cópias disponíveis a partir de € 16,45.

Ken Hom's New Chinese Cookery
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Ken Hom's New Chinese Cookery

por Ken Hom

  • Usado
  • Muito Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Muito Bom
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780563534198 / 0563534192
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Seattle, Washington, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 16,45
Frete grátis para

Mostrar detalhes

Descrição:
BBC Books, 2001. Hardcover. Very Good. Missing dust jacket; May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 16,45
Frete grátis para
Ken Hom's New Chinese Cookery

Ken Hom's New Chinese Cookery

por Hom, Ken

  • Usado
  • Muito Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Muito Bom
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780563534198 / 0563534192
Quantidade Disponível
8
Livreiro
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 11,67
€ 8,57 frete para

Mostrar detalhes

Descrição:
Hardback. Very Good.
Preço do item
€ 11,67
€ 8,57 frete para
CHINESE COOKERY : The Comprehensive Guide from the World's Best-Selling Chinese Cook

CHINESE COOKERY : The Comprehensive Guide from the World's Best-Selling Chinese Cook

por Hom, Ken

  • Usado
  • Capa dura
  • first
Condição
Usado - Very Good +
Condição de sobrecapa
Very Good +
Edição
First Thus.
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780563534198 / 0563534192
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Korumburra, Victoria, Australia
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 17,64
€ 38,00 frete para

Mostrar detalhes

Descrição:
BBC Books, 2001. 275pp., colour photographic illustrations throughout. Book clean. Spine firm, silver title there-on. Plain black boards undamaged. Leaves clean. Illustrated dustjacket negligibly edge-creased only. "This new edition has been completely re-designed and re-illustrated in a larger hardback format to become the classic reference book of this cuisine . . . Complete with comprehensive background information on ingredients, equipment, authentic preparation techniques and suggested menus, Ken Hom's 'Chinese Cookery' presents Chinese cuisine for today's cooks." Book weight approx. 1.33 KG. * Buyers outside Australia - This item will incur extra postage charges as it weighs over 1KG. Please email for quote. Size: 4to - over 9¾" - 12" tall. First Thus.. Hardcover and Dustjacket. Very Good +/Very Good +.
Preço do item
€ 17,64
€ 38,00 frete para
Chinese Cookery
Mais fotos

Chinese Cookery

por Hom, Ken

  • Usado
  • Capa dura
  • first
Condição
Usado - Near Fine Condition
Condição de sobrecapa
Near Fine
Edição
First Edition
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780563534198 / 0563534192
Quantidade Disponível
1
Livreiro
King River, Western Australia, Australia
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 14,80
€ 55,00 frete para

Mostrar detalhes

Descrição:
BBC Books, London, 2001. First Edition. Hardcover. Near Fine Condition/Near Fine. First Impression. Size: Quarto. 276 pages. Text body is clean, and free from previous owner annotation, underlining and highlighting. Binding is tight, covers and spine fully intact. No foxing in this copy. Dust Jacket is in as new condition, apart from normal shop shelf wear - contains no tears or chips or other damage. All edges clean, neat and free of foxing. It appears un-read and is in fine condition.. The book is available and will be PACKAGED professionally, DISPATCHED promptly and a TRACKING NUMBER will be advised by Australia Post.. A revised and updated edition of his classic cookery book. Redesigned and re-illustrated in a larger format to become the classic reference book for Chinese cooking. Combines old favourites like Cashew Chicken with new recipes like Steamed Salmon with Black Beans and Mango Chicken. With background information on ingredients and techniques. Quantity Available: 1. Shipped Weight:… Ler mais
Preço do item
€ 14,80
€ 55,00 frete para
Chinese Cookery
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Chinese Cookery

por Hom, Ken

  • Usado
  • Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Bom
Condição de sobrecapa
Fine
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780563534198 / 0563534192
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Vancouver, Washington, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 71,35
€ 6,50 frete para

Mostrar detalhes

Descrição:
BBC, 2001. Large hardback in fine condition with fine dust jacket.. Hardcover. Fine/Fine.
Preço do item
€ 71,35
€ 6,50 frete para