![Kansha: celebrating Japan's vegan & .](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/555/089/9781580089555.RH.0.m.jpg)
Kansha: celebrating Japan's vegan & .
por Andoh, Elizabeth
- Usado
- Condição
- Veja a descrição
- ISBN 10
- 1580089550
- ISBN 13
- 9781580089555
- Livreiro
-
Melbourne, Victoria, Australia
Formas de pagamento
Sobre este item
Andoh, Elizabeth. Kansha: celebrating Japan's vegan & vegetarian traditions. (5th Imp) Ten Speed Press: Berkeley, CA USA 2010. 4to (245x245mm) pict dj, purple bds vii,[1],296pp. (photography by Leigh Beisch) Near Fine
Sinopse
ELIZABETH ANDOH is the American authority on Japanese cuisine. She has made Japan her home since 1967 and divides her time between Tokyo and Osaka, directing a culinary program called A Taste of Culture. Her book Washoku won the 2006 IACP Jane Grigson award for distinguished scholarship in food writing and was nominated for a James Beard Award.
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Books for Cooks
(AU)
- Nº do estoque do livreiro
- 9781580089555-1
- Título
- Kansha: celebrating Japan's vegan & .
- Autor
- Andoh, Elizabeth
- Formato/Encadernação
- Second-hand hardcover
- Estado do livro
- Usado
- Quantidade Disponível
- 1
- Encadernação
- Hardback
- ISBN 10
- 1580089550
- ISBN 13
- 9781580089555
- Editorial
- Ten Speed Press
- Local de publicação
- Berkeley, CA USA
- Data de publicação
- 2010
- Catálogos de livreiros
- Regional Cooking;
Termos da venda
Books for Cooks
Sobre o Vendedor
Books for Cooks
Sobre Books for Cooks
Glossário
Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:
- BDS
- Common term for the covers of a hardbound book. The term 'boards' refers to the thick cardboard under the paper or cloth...