Ir para o conteúdo

Kansha: celebrating Japan's vegan & .

Kansha: celebrating Japan's vegan & .

Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Ver em tamanho grande.

Kansha: celebrating Japan's vegan & .

por Andoh, Elizabeth

  • Usado
Condição
Veja a descrição
ISBN 10
1580089550
ISBN 13
9781580089555
Livreiro
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma 5 de 5 estrelas de clientes da Biblio.
Melbourne, Victoria, Australia
Preço do item
€ 40,83
€ 25,10 Envio para USA
Entrega Padrão: 10 a 28 dias

Opções de envio

Formas de pagamento

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este item

Berkeley, CA USA: Ten Speed Press, 2010. Second-hand hardcover.

Andoh, Elizabeth. Kansha: celebrating Japan's vegan & vegetarian traditions. (5th Imp) Ten Speed Press: Berkeley, CA USA 2010. 4to (245x245mm) pict dj, purple bds vii,[1],296pp. (photography by Leigh Beisch) Near Fine

Sinopse

ELIZABETH ANDOH is the American authority on Japanese cuisine. She has made Japan her home since 1967 and divides her time between Tokyo and Osaka, directing a culinary program called A Taste of Culture. Her book Washoku won the 2006 IACP Jane Grigson award for distinguished scholarship in food writing and was nominated for a James Beard Award.

Avaliações

(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)

Você está avaliando o livro como uma obra não o vendedor ou a cópia específica que você comprou!

Detalhes

Livreiro
Books for Cooks AU (AU)
Nº do estoque do livreiro
9781580089555-1
Título
Kansha: celebrating Japan's vegan & .
Autor
Andoh, Elizabeth
Formato/Encadernação
Second-hand hardcover
Estado do livro
Usado
Quantidade Disponível
1
Encadernação
Hardback
ISBN 10
1580089550
ISBN 13
9781580089555
Editorial
Ten Speed Press
Local de publicação
Berkeley, CA USA
Data de publicação
2010
Catálogos de livreiros
Regional Cooking;

Termos da venda

Books for Cooks

30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.

Sobre o Vendedor

Books for Cooks

Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Membro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria

Sobre Books for Cooks

Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.

Glossário

Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:

BDS
Common term for the covers of a hardbound book. The term 'boards' refers to the thick cardboard under the paper or cloth...
tracking-