I Taste Red: The Science of Tasting Wine
por Jamie Goode
- Novo
- Capa dura
- Condição
- Novo
- ISBN 10
- 0520292243
- ISBN 13
- 9780520292246
- Livreiro
-
Southport, Merseyside, United Kingdom
10 Cópias disponíveis deste vendedor
(Você pode adicionar mais na finalização da compra.)
Formas de pagamento
Sobre este item
Hardback. New. Intends to address and relate all the different sensory and psychological factors that shape our experience of tasting wine. The author explores how our sensory system, psychology, philosophy, and flavor chemistry all play a central part in our perception and enjoyment of wine.
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- The Saint Bookstore (GB)
- Nº do estoque do livreiro
- A9780520292246
- Título
- I Taste Red: The Science of Tasting Wine
- Autor
- Jamie Goode
- Formato/Encadernação
- Hardback
- Estado do livro
- Novo
- Quantidade Disponível
- 10
- Encadernação
- Capa dura
- ISBN 10
- 0520292243
- ISBN 13
- 9780520292246
- Editorial
- University Of California Press
- Esta edição foi publicada pela primeira vez
- 2016-09
Termos da venda
The Saint Bookstore
Refunds or Returns: A full refund of the price paid will be given if returned within 30 days in undamaged condition. If the product is faulty, we may send a replacement.
Sobre o Vendedor
The Saint Bookstore
Membro de Biblio desde 2018
Southport, Merseyside
Sobre The Saint Bookstore
The Saint Bookstore specialises in hard to find titles & also offers delivery worldwide for reasonable rates.
Glossário
Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:
- New
- A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...