![How to Make Chocolate Candies: Dipped, Rolled, and Filled Chocolates, Barks, Fruits, Fudge, and More. A Storey BASICS® Title](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/578/123/9781612123578.ME.0.m.jpg)
How to Make Chocolate Candies: Dipped, Rolled, and Filled Chocolates, Barks, Fruits, Fudge, and More. A Storey BASICS® Title
por Collins, Bill
- Usado
- Bom
- Brochura
- Condição
- Bom
- ISBN 10
- 1612123570
- ISBN 13
- 9781612123578
- Livreiro
-
Newport Coast, California, United States
Formas de pagamento
Sobre este item
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Bonita
(US)
- Estoque do vendedor nº
- 1612123570.G
- Título
- How to Make Chocolate Candies: Dipped, Rolled, and Filled Chocolates, Barks, Fruits, Fudge, and More. A Storey BASICS® Title
- Autor
- Collins, Bill
- Formato/Encadernação
- Brochura
- Estado do livro
- Usado - Bom
- Quantidade Disponível
- 1
- ISBN 10
- 1612123570
- ISBN 13
- 9781612123578
- Editorial
- Storey Publishing, Llc
- Esta edição foi publicada pela primeira vez
- 2014-10
Termos da venda
Bonita
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.