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Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes

Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes

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Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes

por Reavis, Charles G.; Battaglia, Evelyn; Reilly, Mary [Contributor]

  • Usado
  • Brochura
Condição
Used: Good
ISBN 10
1612128696
ISBN 13
9781612128696
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Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma 3 de 5 estrelas de clientes da Biblio.
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Storey Publishing, LLC, 2017-08-22. Paperback. Used: Good.

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Livreiro
Ergodebooks US (US)
Nº do estoque do livreiro
SONG1612128696
Título
Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes
Autor
Reavis, Charles G.; Battaglia, Evelyn; Reilly, Mary [Contributor]
Formato/Encadernação
Brochura
Estado do livro
Used: Good
Quantidade Disponível
1
ISBN 10
1612128696
ISBN 13
9781612128696
Editorial
Storey Publishing, LLC
Data de publicação
2017-08-22

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Avaliação do vendedor:
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