![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
A Guide to Modern American Cooking
por Pol Martin
- Novo
- Capa dura
- Condição
- Novo
- ISBN 10
- 0517103273
- ISBN 13
- 9780517103272
- Livreiro
-
North Anson, Maine, United States
Formas de pagamento
Sobre este item
Sinopse
This is one of the most reader friendly cook books I have ever read. The pictures of the cooked food are large and yummy looking and the simple cooking directions are easy to follow. I just acquired this book at a book sale yesterday and can't wait to try the recipes. My husband also was intrigued by the many soup recipes. I see the copyright date is 1986 and am saddened to read that the author Chef Pol Martin passed away from cancer in 2007. I will keep his memory alive every time I cook a delicious meal from the cookbook.
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Jerry Sass
(US)
- Nº do estoque do livreiro
- 1376_9/6/08
- Título
- A Guide to Modern American Cooking
- Autor
- Pol Martin
- Formato/Encadernação
- Capa dura
- Estado do livro
- Novo
- Quantidade Disponível
- 1
- ISBN 10
- 0517103273
- ISBN 13
- 9780517103272
- Editorial
- Crescent Books
- Local de publicação
- New York, New York, U.s.a.:
- Data de publicação
- 7/24/1993
Termos da venda
Jerry Sass
Sobre o Vendedor
Jerry Sass
Sobre Jerry Sass
Glossário
Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:
- New
- A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...