![French Gastronomy: The History and Geography of a Passion](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/150/903/1140903150.0.m.jpg)
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French Gastronomy: The History and Geography of a Passion
por Jean-Robert Pitte
- Novo
- Capa dura
- Condição
- Novo
- ISBN 10
- 0231124163
- ISBN 13
- 9780231124164
- Livreiro
-
Southport, Merseyside, United Kingdom
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Sobre este item
Hardback. New. Why did the passion for food-gastronomy-originate in France? The key, it turns out, is France itself. In its climate, diversity of soils, abundant resources, and varied topography lie the roots of France's food fame. Pitte masterfully reveals the ways in which cultural phenomena surrounding food and eating in France relate to space and place.
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Detalhes
- Livreiro
- The Saint Bookstore
(GB)
- Nº do estoque do livreiro
- A9780231124164
- Título
- French Gastronomy: The History and Geography of a Passion
- Autor
- Jean-Robert Pitte
- Formato/Encadernação
- Hardback
- Estado do livro
- Novo
- Quantidade Disponível
- 4
- Encadernação
- Capa dura
- ISBN 10
- 0231124163
- ISBN 13
- 9780231124164
- Editorial
- Columbia University Press
- Local de publicação
- New York
- Esta edição foi publicada pela primeira vez
- April 15, 2002
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