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French Country Cooking
por David, Elizabeth
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Bom/Fair
- Livreiro
-
Reading, United Kingdom
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Sobre este item
Sinopse
A remarkable book ... food is treated with reverence, with understanding and, above all, with care' - Sunday Times Full of authentic recipes, this richly evocative book describes some of the splendid regional cookery of France. The food of each area has its own particular flavour, derived naturally from local resources. FRENCH COUNTRY COOKING shows the immense diversity of the cuisine through recipes that range from the primitive peasant soup of the Basque country to the refined Burgundian dish of hare with a cream sauce and chestnut puree. There is also invaluable advice on suitable cooking utensils and the use of wine in the kitchen.
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Detalhes
- Livreiro
- Books & Bygones
(GB)
- Nº do estoque do livreiro
- 27045
- Título
- French Country Cooking
- Autor
- David, Elizabeth
- Formato/Encadernação
- Capa dura
- Estado do livro
- Usado - Bom
- Condição de sobrecapa
- Fair
- Edição
- Illustrated Edition
- Editorial
- Guild Publishing
- Local de publicação
- London
- Data de publicação
- 1987
- Dimensão
- 8vo - over 7¾" - 9&f
- Palavras-chave
- Cookery Cooking Food Recipes France French
- Catálogos de livreiros
- Cookery; Cookery - French;
Termos da venda
Books & Bygones
Sobre o Vendedor
Books & Bygones
Sobre Books & Bygones
Glossário
Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:
- New
- A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...