![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
Food in History
por Tannahill, Reay
- Novo
- Condição
- Novo
- ISBN 10
- 1439506973
- ISBN 13
- 9781439506974
- Livreiro
-
Exeter, Devon, United Kingdom
Formas de pagamento
Sobre este item
Paw Prints, 2008. Library Binding. New. reprint edition. 424 pages. 9.25x6.00x1.25 inches.
Sinopse
Includes bibliographical references (p. [397]-409) and index.
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Revaluation Books
(GB)
- Nº do estoque do livreiro
- 1-1439506973
- Título
- Food in History
- Autor
- Tannahill, Reay
- Formato/Encadernação
- Library Binding
- Estado do livro
- Novo
- Quantidade Disponível
- 1
- Encadernação
- Unknown
- ISBN 10
- 1439506973
- ISBN 13
- 9781439506974
- Editorial
- Paw Prints
- Data de publicação
- 2008
Termos da venda
Revaluation Books
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre o Vendedor
Revaluation Books
Membro de Biblio desde 2020
Exeter, Devon
Sobre Revaluation Books
General bookseller of both fiction and non-fiction.
Glossário
Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:
- Library Binding
- A type of reinforced binding designed for libraries, schools, or other applications where a book might experience high...
- New
- A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...
- Reprint
- Any printing of a book which follows the original edition. By definition, a reprint is not a first edition.