![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
Food, Culture & History volume I
por Gerald Mars; Valerie Mars (eds)
- Usado
- Muito Bom
- Brochura
- Assinado
- Condição
- Very Good
- ISBN 10
- 095217460X
- ISBN 13
- 9780952174608
- Livreiro
-
Kidderminster, Worcestershire, United Kingdom
Formas de pagamento
Sobre este item
London: The London Food Seminar. 219pp paperback, editors' signed presentation copy, signed to half-title, very good, containing twelve papers, volume I only . Very Good. Soft cover. 1993.
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Salsus Books
(GB)
- Nº do estoque do livreiro
- 051566
- Título
- Food, Culture & History volume I
- Autor
- Gerald Mars; Valerie Mars (eds)
- Formato/Encadernação
- Soft cover
- Estado do livro
- Usado - Very Good
- Quantidade Disponível
- 1
- Encadernação
- Brochura
- ISBN 10
- 095217460X
- ISBN 13
- 9780952174608
- Editorial
- The London Food Seminar
- Local de publicação
- London
- Data de publicação
- 1993
- Páginas
- 219
- Dimensão
- 8vo - over 7¾ - 9¾
- Palavras-chave
- anthropology
Termos da venda
Salsus Books
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre o Vendedor
Salsus Books
Membro de Biblio desde 2012
Kidderminster, Worcestershire
Sobre Salsus Books
Salsus Books is based in Kidderminster the home of the Puritan preacher Richard Baxter. John Baskerville of the Baskerville type was born nearby. Salsus Books has sold good quality academic and theological used books for twenty-five years. Salsus Books is a member the PBFA. VAT reg. 255856567
Glossário
Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem: