The Food and Cooking of Brazil: Traditions, Ingredients, Tastes, Techniques, 65 Classic Recipes
por Farah, Fernando
- Novo
- Capa dura
- Condição
- Novo
- ISBN 10
- 1903141931
- ISBN 13
- 9781903141939
- Livreiro
-
Exeter, Devon, United Kingdom
Formas de pagamento
Sobre este item
Anness Pub Ltd, 2011. Hardcover. New. 128 pages. 11.10x9.30x0.80 inches.
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Revaluation Books (GB)
- Nº do estoque do livreiro
- __1903141931
- Título
- The Food and Cooking of Brazil: Traditions, Ingredients, Tastes, Techniques, 65 Classic Recipes
- Autor
- Farah, Fernando
- Formato/Encadernação
- Capa dura
- Estado do livro
- Novo
- Quantidade Disponível
- 1
- ISBN 10
- 1903141931
- ISBN 13
- 9781903141939
- Editorial
- Anness Pub Ltd
- Local de publicação
- New York
- Data de publicação
- 2011
Termos da venda
Revaluation Books
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre o Vendedor
Revaluation Books
Membro de Biblio desde 2020
Exeter, Devon
Sobre Revaluation Books
General bookseller of both fiction and non-fiction.