![Food Bites: The Science of the Foods We Eat](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/442/758/9780387758442.IN.0.m.jpg)
Food Bites: The Science of the Foods We Eat
por Richard W. Hartel/ AnnaKate Hartel
- Novo
- Capa dura
- Condição
- Novo
- ISBN 10
- 0387758445
- ISBN 13
- 9780387758442
- Livreiro
-
Exeter, Devon, United Kingdom
Formas de pagamento
Sobre este item
Springer Verlag, 2008. Hardcover. New. 1st edition. 190 pages. 9.75x6.50x1.25 inches.
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Revaluation Books
(GB)
- Nº do estoque do livreiro
- 1-0387758445
- Título
- Food Bites: The Science of the Foods We Eat
- Autor
- Richard W. Hartel/ AnnaKate Hartel
- Formato/Encadernação
- Capa dura
- Estado do livro
- Novo
- Quantidade Disponível
- 1
- ISBN 10
- 0387758445
- ISBN 13
- 9780387758442
- Editorial
- Springer Verlag
- Local de publicação
- U.s.a.
- Data de publicação
- 2008
Termos da venda
Revaluation Books
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre o Vendedor
Revaluation Books
Membro de Biblio desde 2020
Exeter, Devon
Sobre Revaluation Books
General bookseller of both fiction and non-fiction.
Glossário
Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:
- New
- A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...