Ir para o conteúdo

Food: an authoratitive & visual history

Food: an authoratitive & visual history

Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Ver em tamanho grande.

Food: an authoratitive & visual history

por Root, Waverley

  • Usado
Condição
Veja a descrição
ISBN 10
0671225898
ISBN 13
9780671225896
Livreiro
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma 5 de 5 estrelas de clientes da Biblio.
Melbourne, Victoria, Australia
2 Cópias disponíveis deste vendedor
(Você pode adicionar mais na finalização da compra.)
Preço do item
€ 34,01
€ 25,16 Envio para USA
Entrega Padrão: 10 para 28 dias

Opções de envio

Formas de pagamento

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este item

New York: Simon & Schuster, 1980. Second-hand hardcover.

Root, Waverley. Food: an authoratitive & visual history & dictionary of the foods of the world. [FIRST EDITION] Simon & Schuster: New York,1980. 4to (280x220mm) HC qtr bnd ochre cloth, brown bds [6],602pp. VG/VG dj sm rep tear; rem mark to b.e; owner name

Avaliações

(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)

Você está avaliando o livro como uma obra não o vendedor ou a cópia específica que você comprou!

Detalhes

Livreiro
Books for Cooks AU (AU)
Nº do estoque do livreiro
0671225898-01
Título
Food: an authoratitive & visual history
Autor
Root, Waverley
Formato/Encadernação
Second-hand hardcover
Estado do livro
Usado
Quantidade Disponível
2
Encadernação
Capa dura
ISBN 10
0671225898
ISBN 13
9780671225896
Editorial
Simon & Schuster
Local de publicação
New York
Data de publicação
1980
Catálogos de livreiros
Reference & Food Writing;

Termos da venda

Books for Cooks

30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.

Sobre o Vendedor

Books for Cooks

Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Membro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria

Sobre Books for Cooks

Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.

Glossário

Alguns termos que podem ser usados ??nesta descrição incluem:

VG/VG
Very Good Condition book with a Very Good Condition dust jacket. Very Good Condition indicates a used book that does show some...
Cloth
"Cloth-bound" generally refers to a hardcover book with cloth covering the outside of the book covers. The cloth is stretched...
BDS
Common term for the covers of a hardbound book. The term 'boards' refers to the thick cardboard under the paper or cloth...

Categorias deste livro

tracking-