Flavours of the Riviera
por Andrews, Colman
- Usado
- Condição
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- ISBN 10
- 1902304217
- ISBN 13
- 9781902304212
- Livreiro
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Melbourne, Victoria, Australia
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Sobre este item
London: Grub Street, 2000. Second-hand hardcover.
Andrews, Colman. Flavours of the Riviera: discovering the real Mediterranean cooking of France & Italy. Grub Street: London, 2000. 8vo (240x160mm) illust dj, blue bds xxiv,326,[2]pp. (photography by Michelle Garrett) VG/VG t.e lightly soiled
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Detalhes
- Livreiro
- Books for Cooks (AU)
- Nº do estoque do livreiro
- 9781902304212-1
- Título
- Flavours of the Riviera
- Autor
- Andrews, Colman
- Formato/Encadernação
- Second-hand hardcover
- Estado do livro
- Usado
- Quantidade Disponível
- 1
- Encadernação
- Capa dura
- ISBN 10
- 1902304217
- ISBN 13
- 9781902304212
- Editorial
- Grub Street
- Local de publicação
- London
- Data de publicação
- 2000
- Catálogos de livreiros
- Regional Cooking;
Termos da venda
Books for Cooks
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Sobre o Vendedor
Books for Cooks
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Melbourne, Victoria
Sobre Books for Cooks
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